Bestelinfo

Het complete assortiment van Treets Traditions en Hittepit

Treets Gifts levert het complete assortiment van Treets Traditions en Hittepit aan distributeurs op het gebied van relatiegeschenken, kerstpakketten, loyaliteitsprogramma’s en verjaardags- of jubileumgeschenken. U kunt als business-to-business partner bij ons terecht voor uw Treets Gifts, bijvoorbeeld voor speciale dagen zoals Kerst of de Dag van de Zorg.

Consumenten kunnen Treets producten bestellen op de consumentenwebsite van Treets.

Bij Treets Gifts zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten en manieren om te ontspannen. Producten die passen binnen de filosofie dat u als business-to-business partner én uw klanten alleen het beste verdienen. Niet alleen wat betreft de producten, maar ook op het gebied van service en ondersteuning.

De levertijd voor Treets Giftsets en producten is circa 5 werkdagen na ontvangst van de orderbevestiging en indien voorradig. Een snellere levertijd is eventueel mogelijk op aanvraag. De betaling geschiedt bij opdracht onder vermelding van het projectnummer, voorafgaand aan levering.

Bij leveringen in Nederland berekenen we € 35,00 verzendkosten per adres. Op alle leveringen zijn onze Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing.