Over Treets

Ontdek de kracht van verzorgende tradities

Treets is wereldwijd op zoek gegaan naar waardevolle kennis en tradities op het gebied van lichaamsverzorging. Onze oerouders slikten geen medicijnen en hadden geen potje dagcrème. Wat ze wel hadden was kennis van de heilzame en geneeskrachtige werking van de natuur en de tradities van verzorgen. Door deze eeuwenoude tradities te verrijken met de kennis en wensen van nu, zorgt Treets ervoor dat deze bereikbaar worden voor iedereen.

Deze geschiedenis gaat duizenden jaren terug. Er werden mengsels bereid van extracten uit kruiden, planten, bloemen en oliën. Proefondervindelijk werd uitgevonden wat goed werkte bij welke huidklacht en deze kennis en tradities zijn van generatie op generatie overgedragen. Treets wil de mensen deze tradities laten herontdekken, zodat ze niet worden vergeten en in leven blijven. Geniet met de producten van Treets van eeuwenoude geheimen van lichaamsverzorging voor een dagelijks moment van pure luxe en verwennerij.

We introduceren regelmatig nieuwe wellness producten in ons assortiment. Producten waarin we de heilzame en geneeskrachtige werking van eeuwenoude kruiden combineren met de wensen van nu waarmee we u de kracht van verzorgende tradities laten (her)ontdekken. Ontspanning en comfort gegarandeerd!

Ontdek de kracht van verzorgende tradities

- Gebaseerd op eeuwenoude en wereldwijde kennis en tradities van lichaamsverzorging: ieder continent heeft zijn eigen geurlijn.
- Kwalitatief hoogwaardige producten met natuurlijke ingrediënten, verrijkt met heerlijke, luxe parfums.
- Ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.
- Treets bevat geen SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën. Wij respecteren moeder natuur.